全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2025~2026英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
三步一体高效训练mom and four brothers.The family 21 the horrors of war,and he says they now live in a park.He doesnot say which 22 or if they have a tent for 23 at night.The boy says he has been in Turkey for about a year.He plays not too smoothly and his 24 face looksinnocent,but he knows the 25 of war.He says his dad died in Aleppo,which has 26 some of the fier-cest incidents.The boy,who says he is 6,27 that his head hurts and talks of the guns back in his home-town.As he plays on,he is 28 the kindness of strangers and watching for police patrols,as begging on thestreets is 29.When police do see him-this time as he walks back to his home-an officer takes his fluteaway.But he cannot be kept 30.A new flute is $5-half of daily 31,but if he is to play on,32 heis to help feed his family,it's a small 33.And tomorrow,he will play again.And every day he will be fullof 34 for the future.15.A.naturallyB.barelyC.fortunatelyD.clearly16.A.playsB.writesC.movesD.looks17.A.delayB.controlC.surviveD.deserve18.A.historicB.secretC.publicD.cheap19.A.trustB.careerC.educationD.struggle20.A.usuallyB.finallyC.possiblyD.hopefully21.A.stoodB.acceptedC.escapedD.appreciated22.A.apartmentB.factoryC.theatreD.park23.A.businessB.shelterC.dutyD.growth24.A.cheerfulB.youngC.greyD.cold25.A.troubleB.sorrowC.crueltyD.anger26.A.meantB.seenC.concludedD.caused27.A.apologizesB.expectsC.provesD.complains28.A.caring aboutB.looking aboutC.watching overD.relying on29.A.impossibleB.illegalC.luckyD.convenient30.A.backB.upC.outD.down31.A.evidenceB.distinctionC.profitD.sense32.A,ifB.becauseC.whileD.unless33.A.expenseB.incomeC.carpetD.trick34.A.opinionB.chanceC.hopeD.success【答案与解析】本文讲述了一个面对困境仍然对未来充满希望的吹笛子的流浪儿童的故事15.B根据文章中第1段第2句可知,男孩个头小,他坐在人行道上,头勉强比他周围人的膝盖高。16.A根据第2段第2句可知,小男孩在吹奏笛子。17.C根据第1段第5句后半部分可知,他的演奏所得能维持他家人的生活。18.D根据文章最后一段第2句的A new flute is$5可知,笛子的价格便宜。19.D孩子一家人逃避战乱,他的妈妈和兄弟们都没有收入,因此这支笛子对他们一家人的奋斗来说是很重要的。20.A他一天通常能赚10美元。21.C他们一家人从战乱中逃离出来。2423·ZCYK·英语-WYB-英语7-QG