全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2025~2026英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
56.which57.created58.stops59,its60.the61.is62.amazing63.biking64.on65.comfort写作第一节One possible version:Dear David.How have you been?Would you like to go hiking with me in Yunnan for the holiday?It is one ofthe most colorful areas in China,enjoying a perfect combination of amazing natural scenery,diverseethnic customs,and a pleasant climate all year round.From the snow-topped mountains to therainforests,from highland lakes to valleys,Yunnan will never disappoint hikers.Preparations like choosing a route,planning physical exercises and buying hiking equipment haveto be made if you're willing to go.Waiting for your reply.Yours,Li Hua第二节One possible version:David couldn't believe that he had managed to find one of his friends.He turned around."Teresa.is it really you?Do you recognize me?"David asked as soon as Teresa was in sight."David Smith!My goodness,how long has it been?"she shouted,walking toward him for a hug.They chatted fora long time.Teresa said that when David moved away for college and never returned,they couldn'tget in touch with him any longer.Meanwhile,Dorothy and Steve got married after college andmoved to a nearby town.Teresa and David decided to find Dorothy and Steve.As if they were teenagers again,they drove tothe nearby town where Dorothy and Steve lived and found the address where Teresa used to sendletters.An elderly woman opened the door,and it was Dorothy.She was glad to see her old friendsbut suddenly grew sad after Teresa and David asked about Steve.Dorothy took them to Steve's finalresting place.After decades,the old friends were finally reunited.They promised never to lose touchagain,so they visited each other as often as they could.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会—艺术本文是应用文。文章是一个艺术大赛的相关介绍。2l.C。理解具体信息。根据第一段中的All shortlisted artworks will be exhibited at a leadingLondon gallery in November2023可知,2023年的十一月将会展出入围的艺术作品。22.A。理解具体信息。根据FIRST PRIZE部分中的a seven-night luxury Ama Waterways rivertrip for two on the Seine可知,一等奖的获得者可以获得在塞纳河游览的机会。23.D。理解具体信息。根据HOW TO ENTER部分中的The entry fee for the first artwork is£l8and£15 for any additional artwork可知,递交三份参赛作品需要支付f(18+l5×2)=£48。